En sak är säker...

...att de som tränar yoga har ett förbannat starkt underliv....

Varför...

...håller man krampaktigt fast vid det som inte är bra för en?
...vill man ha det som gör en illa?
...stannar man kvar på en plats som man blir sjuk av?

Är det för att vi inte tror att vi är värda mer? Allt? Vi är inte värda att må bra? Att få vara lyckliga?

Så istället för att försöka väljer vi den väg som vi tror är enklast...den väg som är mest välbekant...den vägen som gör att vi inte behöver kämpa...på riktigt leva....bara existera...

Och i slutänden förlorar vi dagar...nätter...månader och år...och det är rädsla och inget annat som styr...

Och rädslan ger ensamhet...bitterhet...och ångest...

En lista

1. Jag har insett att min senaste kyss... var min sista...
2. Jag lyssnar på... min brummande dator, Binas vrål och "Third Day"
3. Jag pratar...alldeles för mycket så jag ska börja hålla käft!
4. Jag tycker om... mina älskade katter
5. Min bästa vän är...min älskade Tufsen!
6. Min första riktiga kyss...var helt underbar...och fantastisk...
7. Jag avskyr när folk frågar...om jag tror jag är någon jäkla amatörpsykolog - jag är en IDIOT!
8. Kärleken är...fantastiskt...och något jag inte kommer få uppleva för jag har valt att stänga av... 
9. Jag gillar att....krama och pussa mina älskade katter
10. Jag kommer aldrig att...ge mitt hjärta till någon...eller visa någon mitt inre...
11. Jag är hemligt förälskad i...inte i någon...
12. Sist jag grät var... nyss....snart...
13. Min mobiltelefon är... rosa
14. När jag vaknar på morgonen...försöker jag somna om och glömma omvärlden en stund till..
15. Innan jag går och lägger mig... spelar jag spel på min mobiltelefon...
16. Just nu tänker jag på...hur värdelös jag är som människa...liten och ynklig och äcklig....
17. Bebisar är...ett nödvändigt ont... 
18. Idag har jag...försökt överleva....
19. I kväll ska jag...dränka mig i saker som tar tankarna ifrån det som maler i min hjärna..
20. I morgon kommer jag...göra samma sak...fly från mig själv och mina känslor...döva mig...funderar på alkohol...
21. Jag vill verkligen...fly...döva mig...lägga mig ner och somna in och vakna till ett bättre liv...

Tagit ett beslut....

Jag har tagit ett beslut...igårkväll tror jag det var... Jag tänker skita i att försöka vara positiv, glad och tacksam... Jag skiter i att försöka ändra mig för att passa andra människor...för att försöka bli omtyckt!! Av mig själv...av andra...av någon...

Jag är en negativ skitstövel som är egoistisk och bara tänker på mig så själv så varför låtsas något annat?? Varför försöka vara positiv och glad när allt är svart inom mig... När jag är en svart människa!

Så det är slut med det nu... Jag är en bitterfitta!
Det är inte mitt ord och jag kommer inte använda det om mig själv men det är ett ord jag har blivit anklagad för att vara...eller i alla fall nära att bli....så varför kämpa mot det....SÅ jag slutar...i mitt hjärta är beslutet taget...så är det!

Tisdagen som borde vara en bra dag!

Ja, så idag är det tisdag...till och med en stund till... Just nu är tisdagen extremt tråkig men dagen idag har nog ändå varit bra! Jag har fått två positiva besked som båda gjort mig väldigt glad! Det ena är att jag har fått äran att bli medlem i en förening! Den ansökan har tagit typ 2 månader att få besked om så att det blev positivt är väldigt roligt!! Hoppas det ska ge mig massor!!
Det andra som hänt är att min vän har fått ett positivt besked angående ett jobb han sökt! Det innebär stora förändringar för honom men vågar han kommer det nog bli superpositivt! Men det krävs mod att bryta upp från något man har haft i hela sitt liv för att ge sig ut i det okända...med allt vad det innebär!! Men jag är helt övertygad om att det är vad han behöver så jag hoppas av hela mitt hjärta att han ska finna modet och orken att göra det!! Jag känner att det så klart även gynnar mig...hoppas jag...det är det ju ingen som vet men jag hoppas det även ifall största anledningen till att jag vill att han ska göra det är för hans skull...

Jag tror att det är många tankar som går genom hans hjärna ikväll.... Men han sitter här i soffan och säger ingenting...det är som om jag inte finns...och så måste det väl få vara..även ifall det är jättefrustrerande för mig för jag har ju längtat efter honom... Men han är inte här för min skull...han är här för att jag är närmare förändringen och det passade bra att hälsa på då! Och det har jag full förståelse för men det känns ledsamt ändå! Jag känner mig jätteegoistisk för att jag vill ha honom här och nu...närvarande...men så är det alltså inte... Vi får väl se om det blir bättre i morgon! Nu gäller det bara att ta sig igenom kvällen någorlunda utan tårar! ;O)

Dagen i övrigt har varit okej. Jag har gått upp jättetidigt och varit på vattengympa! Det var jättekul för det var den gamla ledaren Malin som är så otroligt duktig och det var både skönt och jobbigt! Hon är så helt suverän så jag var tvungen att säga det till henne! Att hon är mycket bättre än den jag egentligen har! Hon blev jätteglad och det kändes bra så det ser jag som dagens goda gärning! :O)

Sedan har jag också idag varit jätteduktig och städat och lagat mat...Det är sällan jag gör sånt...så ordentligt som jag gjort idag...så jag är lite stolt över det! Även ifall matsituationen blev totalt misslyckad...men, men....man överlever sånt också!   Sovit har jag lite på eftermiddagen med...typ 20 minuter! Och så har jag väntat...och jag väntar fortfarande...men, men...snart dags för sängen och det är skönt för jag är trött! Man blir trött av att vänta!

I morgon tror jag vi ska till Motala och kolla in läget! Jag hoppas på fint väder så jag kan ta fina höstbilder. Det är alltid så roligt att åka på fototur med min vän... Vi har alltid så trivsamt tillsammans och jag hoppas det blir så även i morgon! *håller tummarna*

Så...sammanfattningsvis så har det varit en bra dag...och det är det fortfarande för jag får ju i alla fall titta på honom...och om jag vill kan jag sparka till honom ;O) Och det är ändå skönt att ha honom så nära trots det emotionella avståndet!!


Ni får sova så gott så hörs vi en annan dag!! :O)))

Måndag idag...igen

Jag har ingen ork eller lust att göra någonting. Jag har ett stort orosmoln i magen... Jag önskar att jag kunde skriva mera positivt...att jag är glad över livet och allt det fina jag har... För jag har fina saker i mitt liv...så klart! Det har alla människor även ifall det är svårt att se det ibland...och att vara tacksam!
Jag förstår att det kan kännas provocerande att säga att alla människor har något fint i sitt liv att vara tacksam för men så är det! Vare sig man vill eller inte! Men idag vill jag inte!! Eller rättare sagt, jag vet men det hjälper inte!!

Ska strax till sjukgymnasten och det känner jag inte alls för! Det blir ju uppenbarligen inte bättre! Nu har jag haft en brännande känsla på samma ställe i över en månad...och det spelar ingen roll vad jag gör eller inte gör...det sitter kvar...och stör....

Igår var jag bjuden på middag hos min underbara brorsdotter och hennes mamma. Det är en person jag är otroligt tacksam och glad över att hon finns i mitt liv! Det finns ingen mer fantastisk person! Hon är så snäll, artig och generös och underbar och jag funderar på hur fasen det gick till att min bror kunde få en sån fantastiskt underbar dotter! Helt otroligt! Hennes mamma/ min svägerska är också jättego som människa men synnerligt långsint och aggressiv i tystnad!

Jaja...men det var i alla fall lite positivt i mitt liv!!

Det är så enkelt att ändra sitt liv...göra det bättre..men jag klarar ändå inte av det!! Jag sitter med orden på tungan hela tiden...jag orkar inte mer...jag skiter i allt.... Men samtidigt vill jag inte det..... Jag vill uppleva allt som är bra i livet...kärlek, värme, vänskap, lycka, glädje, stolthet....

SNÄLLA...om någon kan ge mig kraften....gör det... Eller om ni vet hur man får den tillbaka....

Nu skiter jag i alla fall i detta och åker till den där sjukgymnasten som gjorde mig helt förstörd förra veckan. Får väl se om det blir likadant idag... I så fall kan jag räkna med att gråta och sova resten av dagen!!

Hoppas ni har en fin dag!! Och tar vara på allt gott ni har i ert liv!!

Borde skriva något...

...men jag har inget att skriva...eller i alla fall inte mycket... Dessutom är det sena timmen och jag ska kasta mig i säng.
Men en kort sammanfattning av dagen är att jag har städat, städat och städat och är riktigt nöjd med det! *stolt*

Jag har också redigerat bilder men är långt ifrån klar med det så det blir samma sak i morgon! I morgon är det förresten yoga. Det ska bli skönt... Kanske blir det sista passet för denna termin trots att det är 13 gånger kvar. Vi får se om jag kan hitta någon dunderbra lösning!!

Jag har fått scrollningstumme nu så nu är det hög tid för sängen...och sömn....

Så jag kastar i mig en massa tabletter och hoppas på en riktigt TREVLIG sanndröm i natt....

Sov gott mina kära läsare...

tidigt ikväll...

Jag ska lägga mig tidigt ikväll... Tidigare än på mycket länge och det ska bli skönt! Jag är så otroligt trött och har ont så sömn är det bästa för mig....en sömn som räcker läääänge.... Så länge så när jag vaknar kommer smärtan ha försvunnit och pengar växer på träden...bara att plocka! :O))

Idag har jag träffat min älskade Frida. Hon är den finaste av alla mina släktingar och hon gör mig så glad! Hon och jag har ingått ett vad... Ska familjen motala komma på julafton i år eller inte? Jag tror att de kommer och hon tror inte det! Den som har rätt får ett par örhängen av den andra!! Hoppas de är fina för det är ju självklart att jag vinner!! ;O))

Idag har jag fått iväg bröllopsbilderna tillsammans med alla villkor (inte så överdrivet många) och med övriga priser för bilderna! Nu är det bara att vänta på att de ska välja ut sina bilder så jag får göra iordning dem och sedan är det klart! Men just för tillfället är min del att bara vänta! Det är skönt!

Jag har också räknat ut att om jag tar 600 :-för fotograferingen på kattungarna jag gjorde för knappt en vecka sedan får jag cirka 31 :- i timmen! Det är väl en härlig timpenning??

Jag känner mig lite fattig för idag har jag betalat Binas första räkning på 1766:- och på kvällen inser jag att jag bara har 1500:- lite drygt på kontot... ILLA!!! Och då är inte ens kastreringen gjord utan det kommer tillkomma en summa på cirka 1500:- drygt skulle jag tro!! Härligt!! :O)) Men då får jag å andra sidan bröllopspengarna så det klarar jag nog. Dessutom kommer ju lönen innan dess för jag fick inte tid förrän den 30 september!

Sedan har mitt nya filter kommit...men jag har inte råd att lösa ut det! *haha* Jag älskar ekonomi, livet och den härliga känslan att få leva på guds härliga jord!

Jag har också ansökt om bidrag. Tänkte försöka utnyttja alla jäkla försäkringar jag betalat mycket och länge till och på... Vi får väl se om det finns något att få där!! Skulle väl inte tro det men det är värt ett försök!!

Ja ni...vad ni än gör...ge inte i lag med mig... Jag är ingen bra människa... Eller jo, egentligen är jag det...men inte just nu...och jag vet inte om jag kommer tillbaka till att vara en bra människa... Vi får se om jag orkar!! Ni vet..det där hålet....tvekar fortfarande vilket håll jag ska ta!!

Nu ska jag i alla fall sova för jag har så jäkla ont i skuldran nu så jag bryter ihop!!

Förresten...har sett Extra Extra idag och är där var Blondinbella med. Det är helt otroligt så ovanligt korkad hon verkar och betér sig! Och att hon sedan inte fattar att hon får vara med där för att svenska folket ska kunna skratta åt henne...ja det gör ju inte saken bättre!! Puckobella borde hon kallas!!

Sov gott!!

Sexlös höst....

Inte för att jag hade förväntat mig något annat men....


VATTUMANNEN


21 januari - 18 februari
Du är väldigt seriös. Har du ett fast förhållande satsar du hårt på det; är du singel vill du inte satsa alls om du inte kan se en fin gemensam framtid. Att leka med kärleken och ta den på en höft passar dig inte alls, och gemenskap betyder just nu mycket mer för dig än att man matchar bra i sängen. Därför kommer också den här hösten att handla om djupa känslor och stora beslut. Du vill utveckla både dina relationer och dig själv, och du ställer ganska höga krav. Det är dock viktigt att du inte helt försummar erotiken - din kropp har behov och förtjänar att få njuta. Om inte annat så kanske det är läge att testa lite nya saker på egen hand. Sex behöver inte alltid vara något som man delar med andra.


Bästa raggstället: På möte.


Extra charmpoäng: Visad ömhet.


Du är sexigast: 29/9, 9/10, 23/11


Fina kärleksdatum: 12/9, 27/10, 6/11


Bästa matchningarna: Oxe, Kräfta, Skytt




Så det blir fortsatt scrollning! :O((

Long time..no seeing

Ja ni, det var längesen jag skrev något här och det beror på att jag har hamnat i en svacka som är svartare än svart! Skitjobbigt är det. Det här hålet jag hamnat i har ganska höga kanter och jag vet inte riktigt om jag ska försöka klättra upp igen eller om jag ska lägga mig på botten och invänta den sköna bomullskänslan som förnekelse för med sig. Men det är också otäckt att få den där känslan av bomull... För kommer jag så långt så är det svårt att vända.
Men just ikväll är det förnekelse som gäller så jag slappnar av..här där jag hänger....mittemellan!

Det är meningen att jag ska redigera bilder och leverera tre jobb idag... Än är det några timmar kvar av denna kväll så jag hinner nog! Eller rättare sagt, JAG HINNER!! För jag måste!! Jag har fått en kris här hemma så jag är i desperat behov av pengar!! :O((

Min älskade Bina skulle kastreras idag så jag åkte in med henne vid halvniotiden i morse! Hon hade litegrann svårt för sövningen förra gången så för att vara på den säkra sidan denna gång skulle de ta prov på njurarna, levern och även blodsocker så inget skulle gå fel! Jag lämnade henne, åkte hem och tog det lugnt med Tufsen! Och efter en timme ringer veterinären och säger att Bina har höga njurvärden och med tanke på förra gången så ville de inte söva henne på det vanliga sättet utan använda gas. Det skulle innebära en extra tusenlapp, längre och annat smärtstillande så! Men hon kunde inte försäkra mig om att det skulle gå bra ändå så hon föreslog ett ultraljud på njurarna så vi får se vad som verkligen är fel! Hon har liksom för högt värde för att vara så ung!
Så jag fick åka och hämta henne och ska komma tillbaka med henne i morgonbitti! Det känns lite läskigt för det känns som jag får leka rysk roulette med min älskade Bina! Pest eller kolera! Vad ska jag välja för min prinsessa! Det ena kanske hon inte överlever av och det andra gör henne sämre för vartje dag som går! SKIT!!

Naturligtvis gör jag allt för mina älskade katter och så även denna gång! Problemet är att denna kastration OM den händer kommer gå på ungefär i runda slängar 3500:- och inget av det täcker försäkringen! Jag har absolut inga pengar över för detta så jag vet inte riktigt hur jag ska lyckas! Dessvärre, den person som har kunnat hjälpa mig förut har inte heller några pengar så det är illa denna gång!

Jaja...det måste lösa sig...annars får jag sälja min lägenhet och flytta....hem igen : /

Men om någon vill ge mig lite mer fotouppdrag så...kanske jag kan vårda Bina i alla fall!

Jag förstår mycket väl varför ingen vill leva tillsammans med mig! Jag är slarvig, fattig som en råtta, oattraktiv, ointressant! Det som stör mig är att jag för en stund trodde det... Jag verkligen trodde det och det är ett sjukt skämt såhär i efterhand! Men det är som är absolut svårast är att komma tillbaka till känslan att jag är jag utan någon annan och jag klarar mig! Jag behöver ingen annan.... Jag vet inte ritkigt hur det ska gå till...men jag gissar att kommer jag till bomullsstadiet så blir det nog enklare!

Jaja...inte ens det blir bättre av...ja vad nu detta är! Jag gissar att vissa kallar mig en surfitta! Eller vad det var för ord jag blev varnad en gång för att bli! SÅ jag slutar här...om det!

Kan ju berätta att jag har hittat Daughtrys nya skiva och jag bara älskar den! Vilka låtar, snygg röst och passande karaktär på låtarna för min sinnesstämning!

Och så har jag hittat en ny serie att följa! Serier på tv är mitt liv och för dem och endast för dem lever jag! : /

Hoppas ni som läser härinne har det bra...och inte kommer ner i några hål! Och om ni gör det hoppas jag ni har vänner eller familj som kan stödja er i kampen upp mot och över kanten! Och att ni inser och uppskattar det...innan det är försent!
För mig är det försent men inte över.... Jag ska bara försöka hitta min inre styrka, bygga upp min mur igen och tejpa över eventuella andningshål så ska ni se att även jag överlever ett tag till! ;O)

KRAM PÅ ER

Arbetslös

Idag är min första dag som arbetslös på många, många år!! YIPPIIIEEE!!!!

Det känns riktigt....förjäkligt otäckt så jag förtränger det så det känns....bra!

Ont det gör ont...

Idag har jag ont så jag inte vill röra mig! Hela jag känner mig genomfrusen och det värker...både inne och ute. :(
Nävars...bara ute...tror jag!
Men det är väl bara att inte låtsas om det för nu strax ska jag iväg och träna.... Det kan ju inte bli sämre i alla fall!

FY FAAN VAD JAG ÄR BRA...

Jag har haft en ganska bra dag idag!! Har först varit hos en vän som behövde hjälp med att fotografera hennes kattungar. Snacka om underbart jobb...att få spendera timmar med kattungar som är så söta så man får magvärk i ljumskarna!!
Jag hoppas det gick bra men det var svårt för det var i ett ganska mörkt rum och dessutom var en av kattungarna svart! :/
Har inte hunnit titta på bilderna än men jag hoppas att jag har lyckats okej i alla fall!

Sedan...senare ikväll har jag varit på yoga!! Första tillfället denna termin och det var helt underbart! Jag är dessutom grymt imponerad över att jag har gjort det, kunnat koncentrera mig på övningarna och inte oroat mig för mycket för otäcka äckelkryp! Jag tror nog att jag kommer klara det galant och det känns SÅ JÄKLA BRA!!! :O)))
Dessutom klarade jag alla övningar idag och kunde varva ner jättebra. Det var riktigt skönt och något jag faktiskt rekommenderar alla. Yoga är för alla och skulle kunna göra underverk för de allra flesta!
Jag har själv insett att jag är en väldigt stressad person, som har lätt att få ångestattacker och må skit och detta är yoga jättebra för/mot!

SÅ kontentan är att jag är grymt stolt över mig själv som vågat gå till yogan...att jag dessutom kunde göra övningarna och andas genom värken!

Något som jag insett är att jag har fått ett nytt favvoord!  GRYMT!! Jag har märkt att jag säger det jätteofta och skriver det minst lika ofta! Jag avskyr när jag hakar upp mig på ett ord sådär och bara använder det men det är så lätt att göra! Så alltså...nu är det grymt som är grymt att använda!! *haha*

Nu ska jag titta på "Mord i Sinnet". Ska bli skönt att koppla av och vila lite efter yogan. Självklart med Tufsen i knäet!

Kram på er!

Födelsedagsfest på min bekostnad och talang!

Idag har jag valt familjen över mig själv! Jag hade egentligen fototräff med min nya fotoklubb men igårkväll ringde min bror och sa att det skulle bli födelsedagskalas idag hos dem och dum som jag är väljer jag ALLTID släkten! Jag KAN INTE säga nej!! Och det spelar ingen roll hur dåligt jag mår av det eller hur nonchalerad jag blir...nästa gång kommer jag välja dem ändå! Sån är jag! Varför vet jag inte men så är det! Jag kanske anser att jag inte värd någons riktiga kärlek så jag ger bort mig själv till den som vill ha...och tar det jag får tillbaka.... Skulle tro att det handlar om något sånt även ifall jag intalar mig ofta och hårt att så inte är fallet!

I vilket fall som helst åkte jag till min bror och hans familj för att fira min brorson som fyllde 14. En pengafixerad kille som inte är nöjd med någonting så det är grymt otacksamt att fira honom! I år frångick jag mina principer och gav honom pengar för jag orkade inte leta efter något som han ändå bara skulle bli besviken på...och så hade jag ju ingen tid... Men jag AVSKYR att ge bort pengar!!! Otroligt tråkig present både att ge och få men killar är så jäkla svårt att hitta något till. Speciellt otacksamma slynglar!! Nu är det så att jag gillar min brorson så jag skyller inte på honom...det är hans föräldrar som uppfostrat honom att ha detta synsätt så...

Så firade jag även min svägerska som också har födelsedag snart! Hon fick en bukett blommor...närmare bestämt Nejlikor som jag tyckte var jättefina! Det tror jag hon blev glad för!

När vi sedan är där är det INGEN i familjen som bryr sig överhuvudtaget om att jag är där! Svägerskan plockar och städar, min bror sitter och gör ett arbete på datorn och barnen gör andra saker. Hur kul är det att hälsa på någon som inte ens har vett att umgås med mig när jag är där!!!?!?!?!?
SÅ jag lade mig på soffan i deras kök med deras hund och sov! Vad annat kunde jag göra!! Efter någon timme tog de fram fikat och sedan kunde jag åka hem! Jag känner mig utnyttjad för enda anledningen till att de ville att jag skulle komma var för att de skulle få sina jäkla presenter!!

Och nu när jag är på klagohumör över denna familj ska jag klaga mer... Min svägerska har börjat plugga igen och ska förhoppningsvis läsa till socionom. Det är hennes dröm och hon berättade hur roligt det var att ha börjat plugga igen! Det är bara det att min bror sitter vid datorn och GÖR HENNES LÄXOR!!!
Klart fasen det är roligt att plugga då...när man inte behöver göra något själv!!! Jag förstår inte riktigt denna inställning. Hur kan de kräva av sina barn att de ska göra läxorna och göra något eget när de själva visar som brist på det?!?!

Men jag frågade min bror om han kunde läsa in gymnasiet åt mig också... Jag kan till och med tänka mig att betala för det!! Men det var inget han kände för direkt.... Och så frågade jag honom varför han faktiskt gjorde detta o då sa han att det var för att det var kul! Helt sjukt! Ja men läs en egen kurs då och låt P klara sig själv!!!

Ibland känner jag mig som värsta moraltanten!! I alla fall i samband med den familjen! Deras dotter mår så jäkla dåligt och hatar sig själv så djupt.... Jag hade tagit en bild på henne som jag visat henne och hon var så förbannad på den. Hon sa att hon blir djupt sårad och jätteledsen om vi tycker att den är fin för hon ser grotesk ut så vi får inte säga att det är en fin bild. Då svarade jag henne att det är klart att jag inte kan säga att det är en dålig bild för då sågar jag ju mig själv som fotograf och det förstod hon men bilden på henne var äcklig. Och hon var så arg och självhatande när hon sa detta och allt hennes mamma säger är att hon är en normal tonåring!! Det finns inget normalt över henne och hennes beteende!! Tragiskt!!

Och nu när jag tänker efter har jag dåligt samvete för att jag inte tog mig mera tid att prata med henne idag.. Det hade hon nog behövt! För jag tror inte hennes familj ser henne. Jag känner varje gång jag pratar med henne att hon tycker det är skönt att jag verkligen lyssnar på vad hon säger...och faktiskt har något att säga efteråt...för att jag JUST lyssnat!!

Det är min lott i livet...att lyssna...och höra det som sägs mellan raderna!!

Och på tal om att lyssna på det som sägs mellan raderna...eller kanske ännu hellre lyssna på det som sägs i tystnaden...så mår min vän väldigt dåligt idag och det gör mig så ont i hjärtat och själen för jag kan inte göra något för honom! Jag vet, eller i alla fall hoppas, att han vet att jag finns här för honom men när han mår såhär dåligt stänger han mig ute helt och hållet! Det är naturligtvis hans rättighet och ett försvar som kanske får honom att klara sig genom för stunden men det gör mig så ont!! För jag tycker så mycket om honom och bryr mig så djupt om honom!!
Jag hoppas att han mår bättre snart!!  Läser du härinne så ska du veta att jag tänker på dig! KRAM!

En rolig sak som dock hänt idag är att min bror har blivit imponerad av mina bilder som jag visade för honom!! Och han sade det till mig! Det gör mig väldigt glad!! Liksom min vän som såg mina bröllopsbilder igår och gav mig massor med fantastiskt beröm!! Det värmer och jag var i stort behov av det!
Det kanske finns en uns av talang i mig i alla fall! ;O))

Nu ska jag titta på film...en riktigt otäck film så vi får se om jag vågar titta på hela!!

Sov gott mina vänner...när ni väl lägger er...DRÖM SÖTT!!

JAG BLIR VANSINNIG!!!

Jag AVSKYR datorer och program som är i datorn som inte gör som jag vill... Jag har verkligen svårt att fatta varför de jävlas...ALLTID...med mig och oftast ingen annan!! *GRRRR*

Min stationära dator är full, det går inte bränna ner mina bilder så jag kan rädda dem innan något händer och Lightroom jävlas när jag ska göra bildspel av mina bilder!!!!

Jag är så JÄVLA SATANS FÖRBANNAD!!!!


Naturfilm...

Nu har jag nyssligen kommit hem från att ha gjort om mina naglar jag gjorde förra veckan! De var dåligt gjorda då så jag fick göra om dem idag gratis. Så denna gång har jag tjänat en vecka på eländet...och nu har jag ordentliga fina naglar...och inte bara fina som förra gången!
Så sitter jag här och har ätit...med min ässkling i knät och tittar på naturfilm... Usch va otäckt det är! Jag blir så illa berörd när djur lider...trots att jag vet att det är naturligt... Men jag klarar inte sånt!! :O(
Filmen handlade om vildkatter som också ligger extra nära mitt hjärta med tanke på mina ässklingar....men det är slut nu så...

Vad ska jag göra idag då? Vet faktiskt inte...eller jo jag ska backuppa mina bilder... Viktigt och något jag verkligen slarvar med..inte bra!

NU har naturfilmen blivit porrfilm...av högsta klass! Med gräshoppor *hahahha*
Det verkade lite kärvt men jo...de fick till det... ;O)

Min känsla för vad jag vill göra nu är att gå och lägga mig och sova.... Jag är trött, frusen och har ont... Tänk om jag hade en film jag kunde lägga mig och titta på...skönt vore det... Men min video har gått sönder...och som om inte det var nog så har min skrivare gått sönder också!! Irriterande!! Och jag ska snart besikta bilen så  det blir väl dyra reparationer efter det...jag gissar på bromsbackar eller liknande!!

Och något jag verkligen glömt berätta är att jag börjar kurs den 25 sept! I webdesign!! Så min förhoppning är att jag ska kunna göra om min hemsida snart! Och dessutom fatta vad jag gör! ;O)


En sak till...jag har hittat en sak jag VERKLIGEN VILL KÖPA!!!! OJ vad jag vill.. Det är säkert inte så spännande  när jag väl har den i min hand men just nu när jag bara sett den på bild så VILL JAG MASSOR HA DEN!! Får se om jag har råd att investera i en sån...för beställer jag den beställer jag även en annan också och då går priset upp.. Men jag är värd det!!

Men nu blir det nog soffan och ässklingen i alla fall....

Äntligen....

...är bröllopsbilderna klara och är nu redo att bli bedömda!! Det ger mig magvärk så klart men det måste ju göras...har liksom inget val!! Ska bli skönt när bilderna är beställda och levererade!! Hoppas min raraste vän H och hennes man blir nöjda!!

Idag har jag varit på Ulrika marken och det är första gången på myyyyycket länge och jag kan verkligen förstå varför! Marknader är verkligen skittråkigt!!  Det enda som finns på marknader är kokosbollar..och då så klart UTAN kokos...och  helst i fyrkanter...men det är ovanligt!! Och det andra är typ strumpor!! Hur kul är det??
Jag köpte dock bådadera plus 3 par örhängen så pengar  har spenderats...på som jag känner absolut inget värdefullt! Men jag träffade två gamla arbetskamrater och det var trevligt! Sedan såg jag två andra gamla klasskamrater från högstadiet! Det är alldeles för länge sedan för att hälsa men ändå...-vad ska man säga liksom!!! De vanliga frågorna...vad gör du nuförtiden? Vem bryr sig egentligen??

Nu tror jag att jag ska ta mig till sängen och lägga mig...Roa mig först lite som jag gör varje kväll....och sedan släcka ljuset och somna sött...och drömma om min  nya bögvän!! ;O))

Sov gott mina vänner...och alla andra också så klart!!


Man kan tro...

...att jag somnat in...i bloggandet alltså!! Men det har jag inte! Jag har bara inte haft tid att sätta mig ner och skriva något och om och när jag haft tid har jag inte haft lust eller haft ont eller varit trött eller något annat gnälligt så det har varit en kort paus i känlsoutlösningen!!
Men nu är jag tillbaka med full kraft...eller ja...full kraft vet jag inte...men flummig kraft!
Jag har egentligen hur mycket som helst att skriva men tankarna är inte särskilt organiserade och börjar jag skriva om det så kommer det bli hur långt som helst så jag får väl ta det lite lugnt och avvakta med en del...vilket betyder att det hoppas över helt och hållet för är det inte dagens nyhet är det ingen nyhet alls! ;O))

Jag har suttit hela kvällen och bearbetat  bröllopsbilder och jag börjar se slutänden och när den har nåtts börjar ångestperioden som är större än den första... Ångestperioden är när andra människor ska bedöma det jag har gjort... Jag vet att denna gång kommer det inte bli idel beröm =/
Men någon bild kanske duger åt någon....hoppas de duger till brudparet...det är ju faktiskt det viktigaste i detta läge!

I övrigt idag har jag varit på vattengympa för första gången denna termin och det var sådär vill jag lova! Bassängen var så JÄVLA VARM så jag trodde jag skulle koka bort!! Speciellt i avslappningen mot slutet...då var det lite svårt att andas.. Men som tur är var det bara ett temporärt problem som förhoppningsvis är löst på måndag när jag ska dit nästa gång!!

Ledaren var hysteriskt ambitös och påhejande och det är något som inte riktigt passar mig... Eftersom jag har svårt att se mina egna begränsningar och inte sätter mig själv i första rummet någonsin så blir det så att jag hänger på hennes tempo och sedan är jag död i en vecka efteråt... Denna gång kanske jag ändå lyckas slippa det men vi får se... Har bara känt liiite sviter efter detta pass så jag tror jag klarar mig!

Jag har varit ute och fotograferat lite idag också! Det måste jag ju.. Ska ju dokumentera hösten varje dag så att jag får till den riktiga höstkänslan i en bild som jag känner och upplever hösten! Vi får se om det lyckas men ju oftare jag är ute och försöker desto troligare är det att det kanske blir denna höst!! ;O))

I morgon ska jag på marknad! Jag avskyr det i vanliga fall men i år ska jag och kameran göra sällskap och det tror jag kan göra det roligare! Vi får väl se!!

Jag funderar nästan på att gå och lägga mig nu...men kan inte riktigt än för bröllopsbilderna håller på att laddas ut och det kommer misslyckas en sådär två gånger minst så det är bara att sitta och vakta och heja på!

Jaha...nu har det misslyckats första gången och då gick det upp till 58 %... Nästa gång går det nog till 80% minst hoppas jag!

Detta brudpar är helt klart det bästa jag jobbat med...och det är väl typiskt då att förutsättningarna var så jäkla kassa och att jag var så kass!! För det hade kunnat bli så otroligt suveräna bilder... Det bara lyser kärlek om dem.... Jag får nästan ont i magen när jag ser deras kärlek... Speciellt hans kärlek...sättet han ser på henne...sättet han tar på henne!! Tänk att älska någon på det sättet!! Vilken ynnest!

Jag tror inte att en sån kärlek är gjord för mig...eller finns för mig... Jag tror inte någon kan älska mig på det sättet...men å andra sidan om jag inte tror det kommer det väl aldrig ske....
MEN de som träffar på den hoppas jag verkligen inser det och vårdar den ömt...och varsamt!! Kärlek är det finaste som finns och är det man ska sätta först i sitt liv!! Men det finns så mycket som styr som gör att man inte sätta den först...kärleken! Först och främst rädsla...men även bekvämlighet...fast det är nog rädsla i det också så egentligen är det väl bara rädslan som sätter stopp för att hitta kärleken...och behålla den när man väl hittar den!!

Nu har det gått upp i.....*trumvirvel*.....58 % denna gång också och då  misslyckats...det räcker nog inte med två gånger denna natt....

Nä...jag får helt enkelt göra mig iordning inför natten medan jag väntar ut denna lilla uppgift datorn har!!

Hoppas ni sover gott...antingen redan eller snart...och drömmer sött!! :O)))

Blandat...tror jag...

Nu har jag äntligen rensat bland mina bevakningar på fotosidan så nu slipper jag se när vissa personer uppdaterar. Såna som jag inte har med att göra.... Det känns skönt att det äntligen har blivit av!! Duktig Anneli!

I övrigt idag har jag börjat mitt projekt att fånga min känsla för hösten på bild! Har aldrig lyckats tidigare år men i år tror jag mig vara en fotograf...så jag kanske kan lyckas!! ;O)

Jag har lyckats få fram en frågeställning som jag funderar mycket på...just ikväll! Frågan är " Varför är det så mycket lättare att ge till andra och ta hand om andra och hoppa över sig själv?" Varför kan jag inte sätta mig själv i första rummet?

Jag har inget bra svar och min absolut godaste vän och jag har diskuterat det men vi kom inte fram till något heller...mer än att hon är såå otroligt intelligent och vi känner likadant för varann! Det är skönt! Hon och jag har verkligen en relation där vi ger och tar lika mycket och det känns SÅÅÅ BRA!!! Tack min underbara  vän!! :O)))

Jag har ett superstort munsår och det stör mig JÄKLIGT MYCKET!! Vad ska jag göra? Jag kan inte låta bli att pilla för det kliar...och då blir det bara värre... Skinnet bara flyger bort....eller ja...flyger är väl synd att säga...det gör ju faktiskt lite ont när det "flyger" bort!!

Jag har också superbusat idag... Jag kan ju inte skriva vad jag har gjort men det höll på att gå riktigt illa!! *hahha* Men det gjorde det inte så jag antar att man får vara busig...på det sättet!!

Har också köpt morötter... Jag älskar att knapra på morötter! :O)) Och så har jag hört en ny låt som jag bara älskar!! Helt fantastisk som nog kommer komma som dagens låt någon av de närstående dagarna.. Vill ju gärna dela med mig! ;O)

Nu tror jag att sängen är den plats jag ska och borde vara i och på!! Jag är lite trött och det är lite skönt att sova! I morse drömde jag en jättehärlig dröm men nu kan jag inte riktigt komma ihåg vad den handlade om...men om jag kan få drömma fortsättningen i natt skulle jag bli glad!!

Sov gott!!

I kissed a girl....

and I liked it....


This was never the way I planned
Not my intention
I got so brave, drink in hand
Lost my discretion
It's not what, I'm used to
Just wanna try you on
I'm curious for you
Caught my attention

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

No, I don't even know your name
It doesn't matter
Your my experimental game
Just human nature
It's not what, good girls do
Not how they should behave
My head gets so confused
Hard to obey

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

Us girls we are so magical
Soft skin, red lips, so kissable
Hard to resist so touchable
Too good to deny it
Ain't no big deal, it's innocent

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chapstick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it


Tankar från igår

Igår var det dagen då jag skulle göra allt och gärna perfekt! Det gick så klart inte för allt gick inte riktigt min väg!
När jag skulle fotografera brudparet på förmiddagen så spöregnade det verkligen! Och inte nog med att det kom vatten från himlen. Det blåste så regnet kom från sidorna också vilket i princip gjorde det omöjligt att skydda sig! Men brudparet var tappert! Särskilt bruden som stod ärmlös klänning i blåst och regn och lyckades se riktigt avslappnad ut ändå! Liiite sur var hon över vädret och över att jag ville få henne att göra saker som hon inte ville. Men jag förstår henne... Men hon har/hade lite svårt att förstå vad som krävs för fina bilder men så är det ju. Det är ju min uppgift som fotograf att preparera ett brudpar INNAN bröllopet och detta brudpar av någon anledning blev det inte av med på sättet jag brukar göra. Så det är mitt fel! Och vädrets så klart! ;O)
VI fortsatte i alla fall i rådhuset där vigseln skulle vara. Vi fick komma in lite tidigare för att fotografera även lite där. Jag har inte tittat på bilderna än så jag vet inte hur de blev så det får vi se! Men nöjd känner jag mig inte så här långt. Men det var svårt...regnigt till döds och mörkt som i en bastu.... Ja som sagt, vi får se...

Alldeles för sent kom Magnus. Pianisten som skulle kompa mig! MEEN....han var helt underbar och fantastisk och jag har bara stora ord för honom! Jag är fullständigt kär i honom och skulle gärna vilja ha honom i min ficka att ta fram närhelst jag hade lust!!
Han var fantastisk och vi bara flöt ihop...precis som det ska vara med en duktig kompare!

Vigseln gick snabbt och jag kan bara upplysa om att jag såg ut som en dränkt katt! Ja, torra kläder hade jag som var haft med mig men håret såg ut som jag kommit direkt ur duschen men sminket höll ganska bra som tur är! ;O)
Min sånginsats gick fantastiskt bra. Inga större missar och känslorna tog inte överhand när folk grät som stuckna grisar! Men det är också ett tecken på att de njuter och det är härligt! Jag fick mycket beröm för min sånginsats och en vacker tjej kom fram och sade att hon önskade att jag hade fått sjunga mer för det var så fantastiskt! Sånt värmer mitt ganska frusna sångarhjärta och jag inser än mer att det är där jag har min talang....och borde ge mer av den!

Patrik, brudgummen, var hur söt som helst. Han är såå kär i Helena så det bara lyser i hans ögon! Och han var så lycklig och så känslosam så han grät under hela vigseln och när alla gäster skulle lyckönska dem efter vigseln! Så underbart med en man som vågar visa sina känslor på det sättet!! Såå underbar!
De har verkligen hittat något som är så jäkla svårt att hitta och att vårda. Kärlek...

Jag har också insett att jag har lite svårt för det här med bröllopsfotografering och jag tror det beror på att jag och kärlek inte kommer överens! Jag önskar mig kärlek i mitt liv men det är så svårt att hitta och när man väl hittar det så finns det omständigheter som gör att det ändå inte fungerar! Men det kanske är så att jag inte är  värd kärlek och därför inte heller får kärlek!! Vad vet jag! Men jag vet att det är svårt med bröllopsfotografering...det är svårt att fånga kärleken på bild!
Jag kanske ska hålla mig till växter och stenar...

Sedan var det i all fall bröllopsfest och det var trevligt. Det märkliga var att av alla män på festen så blev Helenas bror min bordskavaljer och det kändes både väldigt roligt och lite lustigt faktiskt! Han var den enda jag kände igen där och för 8 år sedan när vi träffades var det något speciellt mellan oss. Det är ganska lustigt att just han blev den jag fick umgås med hela kvällen! Men det var supertrevligt...dock fick jag vara med på lite väääl många kort...för han hade en kamera som han skule dokumentera kvällen med så...

Jag gillar verkligen denna släkt som på ett så naturligt sätt bara inneslöt mig i sin gemenskap! En av Helenas mostrar kom fram och berömde mig för min sång och berättade att hon mindes när Helena och jag sjöng "It's raining men" på en konsert tillsammans!

På det stora hela har det varit en trevlig dag och jag är så glad och tacksam över att fått dela Helenas & Patriks dag! Det är en stor ära att hon har frågat mig om jag vill sjunga.

Jag önskar dem all lycka i livet och vill bara få fram till ALLA, oavsett, att hittar man kärlek i sitt liv, så håll hårt i den, vårda den ömt och ge hellre än att ta för kärlek är svårt att hitta och det absolut viktigaste i slutänden!!

Idag är den stora dagen

Och jag behöver allt stöd jag kan få så TÄNK GÄRNA PÅ MIG!!

Mellan 10-12.30 är det porträttfotograferingen, kl. 13.00 övning med pianisten och 14.00 vigseln!

Sedan är det fest resten av kvällen!! :O)))

Käkar frukost och blir överstressad!

Har ätit frukost och sitter och slösurfar (vilket ska vara fantastiskt bra för effektivitet och stress) och tittar lite på andras bröllopsbilder för att få inspiration tills i morgon och helt plötsligt blir jag fullständigt överstressad! Jag har ingen talang för det här... Jag har inga idéer och jag är inte konstnärlig nog för att göra något av ett vackert brudpar! Jag är inte originell och jag har ingen estetisk känsla! Jag har INGENTING av värde.... Larverna som bor i min mage har börjat kravla enormt och så mycket så allt inom mig rörts upp så snart spyr jag upp mina tarmar.... =/

Hur vänder jag detta?? :O(((

Idol, borttappad och trött....hmmm...cravings....

Idag har jag haft "cravings"....vet inte riktigt vad jag ska översätta det med...sug låter så....hmm....avslöjat!! Så jag har haft "cravings"....rejäla....idag....Men jag löste det så det gick över...till nästa gång... Det är svårt det där med "cravings"... De liksom kommer ibland...och nästan överraskar en...och så måste man ge efter för annars går man under! Och ger man inte efter så...blir man arg...och frustrerad!! Så är det med "cravings"....

Jag har varit hos min läkare idag och blivit helt sjukskriven hela denna månad ut. Det är skönt så jag kan koncentrera mig på att må bättre!!

Och nu är det nära för mitt stora nervsammanbrott!! Tror ni att det kommer gå bra? Jag vet inte för jag är lite distanserad! Och så är jag SKITTRÖTT!! Har inte sovit mycket denna vecka. Fått gå upp i gryningen ett flertal dagar och dessutom inte kunnat sova... Gjort en massa märkliga saker som gjort mig jättetrött! Och dessutom varit utsatt för extremt mycket psykisk press så jag är fysiskt och psykiskt och mentalt trööööööött!!! Så rösten bär mig inte...knappast brösten heller ;O)

Men jag tror det kommer gå bra... Det måste gå...Och det måste gå bra! Jag kommer ihåg att jag var lite intresserad av hennes bror.....brudens alltså! Ska bli kul att träffa honom...och hela famljen!
Jag tror till och med att jag (med lite tur) kommer få filtret så jag kan använda det på lördag. Annars vet jag inte vad jag gör....går och lägger mig kanske!

Detta är ju ett bröllop jag kör verkligen bara på känn! Jag har inte sett platserna tillsammans med brudparet som vi ska fotografera på! Har ingen aning om vad som kommer vara. Jag vet inte hur bra koll bruden har på såna här saker egentligen! Men som tur är har hon gett mig en timma extra och det känns bra! Detta är något jag inte går med på med något brudpar...har inte gjort och kommer aldrig göra igen! Men det är ju lite svårt att styra ett brudpar som kommer från Stockholm och bara är här under just bröllopet!
Men som sagt...det kommer gå bra... Det är jag säker på! Det jag är mest orolig för egentligen är sången! Det får vi se hur bra det går...eftersom min röst gett vika för tröttheten...och jag kommer gå upp i gryningen på bröllopsdagen och hinner inte sjunga upp eller så...Men jag är helt säker på att jag med min talang kommer göra så tårarna rinner....både under vigseln för min vackra sång...och efteråt när de ser de vackra bilderna!! :O))

Jag har känt mig lite låg på sista tiden.... Oattraktiv och oåtråvärd! Idag har jag dock fått en komplimang (efter lite...hmm...tiggning) som gjorde mig glad.... Kändes som den kom från hjärtat! ;O))
Nävars...det tror jag säkert den gjorde och den gjorde mig glad men jag behövde pigga upp mig lite mer så jag har gjort orangeröda naglar som är OTROLIGT FINA!!! Jag är jätteglad för dem!! :O))


JA....det är officiellt.... jag är KÄÄÄÄÄÄÄR!!!! Kan man bli annat i Cook när han sjunger Heaven!! Ska leta upp hans musik...så fort jag kan... Den borde ju vara ute nu så...

Kan också tillägga att jag skulle bli galen om min pojkvän skrev såna här saker i sin blogg för alla att läsa!!! Och inte på ett positivt sätt!! Även ifall det bara är en artist så spelar det ingen roll. Men hade jag en pojkvän så skulle jag så klart inte heller skriva såhär! Men nu har jag ju inte det så jag är KÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!! :O))))))))

Jag har lite ont i huvudet och ska snart kasta mig i säng...har bäddat sängen och fönstret är öppet och vädrar ut alla loppar innan jag ska krypa ner i min väldigt sköna men ensamma säng!

Hahahha....telefonen ringde just nu och jag tyckte numret var märkligt bekant...liksom så otroligt likt mitt eget!! Så jag svarade och en jättetrevlig kille svarar och frågar om jag har en rosa telefon.... Han hade hittat den ute på gatan på stan.... *hahahha''* SÅ jäkla irriterande att jag tappat den...det har aldrig hänt förut men jag är ju glad att han är ärlig!! Han hade tittat i min adressbok och hittat ett nummer det stod hem på så han ringde dit!! Smart kille och ännu smartare av mig att ha lagt in mitt hemnummer med namnet "hem"!! ;O)) Bara han inte läser sms:en....för då kan han få en konstig bild av mig...hmmm....
Han sa en adress jag kan hämta den på i morgon och ikväll lovade han att inte ringa på den!! Och inte tappa den heller för den delen! ;O)) Han lät supertrevlig så jag litar på honom helt och fullt....Han lät dessutom råsnygg.... Jaja...jag får ju träffa honom i morgon så det ska bli kul att se om min bild av honom som råsnygg hjälte är rätt ;O)
Undra om jag måste ge honom något och i så fall vad....Jobbigt sånt där... HUR FASEN KUNDE JAG TAPPA DEN???

Det har nog något med mina cravings att göra men nu är jag kär igen... En otroligt snygg kille sjunger Apologize. Undra om det är han som gjort originalet!!! Någon som vet?? Söt är han i alla fall coh låten är grymt bra. Har inte hört den på jättelänge men just ikväll tilltalade den mig! Sen kan killen sjunga...vilken falsett! VILKET SLUT!! Det var originalartisten...  jag har hela tiden trott att han inte kan sjunga men ACK så fel jag har haft!! WOW...vilket slut!! Grymt imponerad!!

I morgon är den första dagen denna vecka som jag är helt ledig och det ska bli skönt! Ska bara samla inspiration, kraft och kanske öva lite på sångerna också!! Och hämta den lilla rosa hos snyggingen... ;O)

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......frågan är om det jaaaet kommer från en orgasm (sorry, har precis läst en sexblogg) eller för att just COOK vann!!!! Jag är kär!! Och han är sååå värd att vinna!!


DAVID COOK!!!

Och han gråter och mitt hjärta bara brister...så snygg, läcker sexig, och
FANTASTISK RÅSEXIG RÖST!!!

Jag tror det blir David...

...som vinner American Idol! Det är jag nästan helt säker på! ;O)

Jag har idag sett tisdagens program och alltså hört  de 6 finallåtarna från Cook and Archuleta.

De är fantastiskt duktiga båda två men har så olika förutsättningar! Cook är 25 år, snygg så man dreglar, integritet och stolthet som skiner igenom. Archuleta är 17 år och läspar vilket gör honom yngre till sättet och så är han så pojkaktig och ser så sårbar och bara söt ut! Han får många sympatiröster på grund av det! Och det får han även av mig! Jag kan inte låta bli att tycka om honom för att han står och är så överväldigad av stunden efter alla bidrag och vem skulle inte vara det om man fick uppleva detta när man är 17 år! Det blir aldrig samma sak om man är äldre även ifall det är lika stort!

Röstmässigt så är Archuleta otroligt duktig och han kan utnyttja sin röst på alla sätt. Jag har lite svårt för den typen av röst och särskilt med den typen av sånger han alltid sjunger...pretentiöst och tråkigt enligt mig! Men sötheten och sårbarheten gör att jag gillar honom ändå!

Cook däremot ger mig rysningar ända ner i....det innersta och han påverkar mig med sin röst! Jag älskar hans raspiga röst som jag känner har mer karaktär och erfarenhet i sig! Mycket mer känsla! Jag älskar honom...hans röst och visst kan man ifrågasätta om jag gillar honom så mycket för att jag tycker han är snygg eller om han blivit snygg på grund av hans röst... Jag tror på det sistnämnda för musiker av alla slag påverkar mig på detta sätt om de är så bra och då blir de sexiga och attraktiva!!

SÅ...kontentan av det hela är att jag tror ändå att Archuleta vinner och det är helt okej för Cook kommer komma så långt och är så ödmjuk och fantastisk så för honom gör det inget att komma tvåa. Det är hans lott. Han har fått all exponering han har kunnat genom tävlingen och han kommer får skivkontrakt på skivkontrakt och bli stor...så är det!
Däremot för Archuleta betyder en vinst allt och det tycker jag han är värd! Helt klart! Jag önskar att någon hade trott på mig så mycket när jag var 17 och fått uppleva det han får uppleva...så det är bara att säga GRATTIS!

Jag kommer snarast möjligt leta upp Cooks skiva. Archuletas får andra köpa! Men han klarar sig utan mig och mitt stöd...det är jag säker på! ;O))

Domedagen

Idag har sista dagen på utredningen varit så nu är det äntligen över!! Domen har jag redan fått och den är väl okej. "Jag är så jäkla dålig så halvtid sjukskriven på minst ett år" lyder den. Vad det innebär vet jag inte men jag gissar att det betyder att jag ska söka jobb på halvtid. Det känns lite hoppfullt och mera möjligt! Så kanske kommer jag överleva detta också!
Naturligtvis hade de lite olika rehabiliteringsförslag fast det mesta gör jag redan och det nya vet jag inte riktigt vem som ska se till att det händer! Vi får väl se! Men det är så JÄKLA SKÖNT att det är över!!!!! :O)))))
Nu behöver jag inte i dagar lyssna på hur dålig jag är, hur djupt deprimerad jag är, vilket kasst liv jag har osv utan jag kan fokusera på att faktiskt försöka må så bra som möjligt!! Och hur gör man det bäst om inte genom att försöka övertala sig själv om att det är bättre än det är för till slut tror man på det och så är man bättre!! Fungerar klockrent!! ;O)

Idag börjar svenska Idol! Med en ny jury. Undra hur det kommer bli! Jag ska följa det när det kommer igång på riktigt. Själva uttagningarna hatar jag för det är förnedringstv och det gillar jag inte!
Sedan börjar även Heroes ikväll... Det ska bli lite roligt!

Men jag har lite bilder att göra först så det är bara att sätta igång!! OCH....jag har blåsor under fötterna...perfekt för helgen och bröllopsfotograferingen!! =/

Tack alla mina vänner som stöttat mig under denna utredning! Det har betytt massor för mig och bara tanken på att ni orkat lyssna på mig när ni har egna problem är guld värt! VARMT TACK!!! 




Tänkvärt...



...people who has nothing to hide...hides notthing....

FY FAAN!!!

Jag känner mig så jävla värdelös och dålig och äcklig och inte värd ett ruttet öre. Varför skulle någon i världen vilja älska mig? Jag är hemsk...och inte har jag en jävla chans i livet att komma ut och få något vettigt jobb jag kommer trivas med... Jag är utanför och är jag ändå spyr galla kan jag lika gärna inkludera C som jag avskyr mer än pesten! Jävla idiot men så är hon blond också och det säger väl allt!!

Utredningen fortsätter och det har varit så jävla jobbigt idag... Jag har verkligen fått svart på vitt hur värdelös och hemsk jag är som människa! Hur misslyckad jag är och hur totalt antisocial och ickeälskad jag är!! Det gör så jävla ont så jag gick ut på lunchen och bara grät.... Jag kände mig så jäkla ensam så jag ville prata med någon som kunde tröstat lite och bara uppmuntrat mig lite men jag har INGEN att höra av mig till.... Och det gör ont....SÅ jag satt i min bil på parkeringen och grät och grät...

Men det är ju sant...jag har ingen....ingen vill ha mig och om jag slutade leva skulle inte många sakna mig...och de som skulle påstå det skulle glömma mig relativt snabbt för jag har ingen inverkan på folk! Jag är som en fjärt i rymden! Hörs och ger olust...luktar illa och bara försvinner omärkt!!

Jag är inte ute efter att någon ska tycka synd om mig....Jag vill ha någon som bryr sig om mig...genuint...men det är  omöjligt och jag har förståelse för att ingen vill ha mig....

I morgon är det domedag.... JAG HATAR LIVET JUST NU!!!! VERKLIGEN!!

En dag som denna...

Män tittar på i genomsnitt 11 kvinnor per dag och varje kvinna i cirka 1 minut. Kvinnor kollar i snitt 2 män per dag och i cirka 2 minuter per man.

Jaha...det har jag minsann läst i en tidning idag och det tror jag stämmer. Jag tror att män kollar kvinnor så fort de har en chans men jag kan ju inte påstå att jag begränsar mig till 2 män om dagen.... Jag tittar ALLTID!!! ;O)) Och när det är något intressant räcker det inte med två minuter!! *hahaha*

Men det är väl vad som passar mig för jag kommer inte våga mig ut i den svängen igen...Fast jag inte önskar mig något hellre....

Men det är skitsamma för idag har jag varit på utredning igen och det har gått bra. Jag fick inte sämsta betyg denna gång utan bara näst sämsta!! Jag är inte helt kass...bara nästan!! Och det känns ju bra så drog iväg några tårar igen...

Och efter alla tester jag gjort så var jag helt slut när jag gick därifrån så jag hittade knappt bilen och hur jag kom hem vet jag inte om jag minns... Men hem kom jag, handlade och tankade gjorde jag!

Och ikväll har jag varit på styrelsemöte med kattklubben. Inte för att det blev något möte för ordföranden vågade inte dit! Han är väl rädd för att bli kastrerad....eller hängd eller liknande!! Som han har betett sig genom att ha två förhållanden samtidigt och bara låtit L vara hemma själv medan han varit hos den andra utan att säga något. För enligt honom var han hos sin mamma! Ett litet svin...jag undrar om han någonsin vågar visa sig för oss igen.... Men jag hoppas det för han är bra som ordförande!!

Men kan ytterligare en gång bara konstatera att män är skitstövlar... Visst finns det undantag men de är få... Jag ska nog konvertera...hur man nu gör det!!

MEN...vi hade jättetrevligt på vad som blev en tjejmiddag med Tony! :O)) A-I hade lagat kycklingwok med nudlar...jättegott!! Tack A-I!!

JAG VILL GIFTA MIG!! OCH HA ORANGE HÅR!!!


Men det lär ju inte hända...något av det så.....Jag har bokat ett fotojobb till som ger pengar och det känns bra! Det kommer bli bra och inte så mycket att göra i ren redigering. Känns ännu bättre! ;O))

Och vad händer i morgon då? Jo, jag får MITT NYA OBJEKTIV!!!!!!!!  YIPPIEE!!! Vad kul!! :O))) Längtar massor! Vill att jag ska få min filter också! Men det kommer säkert strula så jag inte får dem den här veckan och då hänger jag mig!! Klarar mig inte utan dem! Men...sån otur kan jag inte bara ha...så det kommer i morgon...det tror jag! ;O)

Och så fortsätter utredningen med beteendevetare och arbetsterapeut i morgon!! Skojigt! =/

Nu är jag skittrött och ska gå och lägga mig för i morgon ska jag upp i gryningen.... Natti mina vänner!! :O))

Utredning idag...

Så håll tummarna! Idag är det sjukgymnast som gäller!!

och ikväll är det styrelsemöte också men det ska bli trevligt! :O)))

Hoppas ni har en bra dag!!

RSS 2.0